top of page

Taalbouw voor

Corporate communicatie

Corporate communicatie door een tekstschrijver plús.

Corporate communicatie is meer dan een vak: je moet de arena kunnen aanvoelen, je er thuis voelen. En dat kan alleen als je zelf in die arena hebt gestaan. Robbert Bloemendaal is tekstschrijver, beleidscoach én is bij 5 organisaties directeur geweest. Een winnende combinatie - voor u.

 

Een goede ondernemer kijkt met regelmaat in de spiegel en organiseert input om zich heen. Wat zijn de invalshoeken die zijn of haar onderneming verder kunnen helpen? En natuurlijk weet die ondernemer dat de omgeving zijn bedrijf maakt of breekt. Hoe kijken die verschillende stakeholdergroepen naar de onderneming en waar kan dat verbeteren? Tot slot snapt de ondernemer dat zomaar wat zenden klinkt als gekakel. Wat zijn de doelen van de corporate communicatie - extern én intern? Vragen die innig met elkaar zijn vervlochten. En die moeten worden beantwoord voor er ook maar een letter op papier komt.

 

Tekstschrijven plús

Als langjarig beleidsverwoorder én als ervaringsdeskundige in het leiden van organisaties, is corporate communicatie een specialisme van Robbert Bloemendaal. Waarbij het gaat om ‘tekstschrijven plus’: op ieder moment in het communicatieproces is Robbert in te zetten. Helemaal aan het begin als beleidscoach, waarbij Robbert als sparring partner in de gedachtevorming het verschil maakt. Verderop als communicatie adviseur, waarbij de boodschap wordt fijngeslepen aan de toetsstenen van de verschillende stakeholders. En natuurlijk aan het eind, bij de feitelijke tekstproductie - waarbij de kennis en ervaring van Robbert natuurlijk ook voor een fors rendement zorgen.

 

Waar in de communicatie u ook bent - Taalbouw is een zegen voor uw organisatie.

 

Corporate Communicatie voor o.a.

> Breeman Rotterdam

> Raad voor de Rechtspraak

> NEVI

> Implementation IQ

> SmartRollout

> Van Oord

Maak kennis met Taalbouw!

bottom of page