top of page

Taalbouw voor
Lekkere teksten

Verrekt lekkere teksten - vanuit de ziel van je boodschap.

 

Uw grootste kernkwaliteit is maar al te vaak uw grootste blinde vlek… omdat het zo ‘normaal’ is om dit te kunnen. Hetzelfde geldt voor uw bezieling: waar doet u het ook alweer voor en brengt u dit wel voldoende bezield voor het voetlicht? En dat geldt zowel voor personen als voor organisaties. Zorg voor een goede spiegel: iemand van buiten die is ingetuned op bezieling en boodschap en deze vervolgens vervat in verrekt lekkere teksten. Taalbouw dus.

 

Webteksten, SEO teksten, flyers en folders, brochures, offertes… het maakt niet uit dat de vorm van de tekst is: waar het om gaat is dat er een vonk in zit én af spat. Een vonk die iets teweeg brengt bij de ontvanger van de boodschap. Bezieling bezielt!

 

En dat is precies waar Taalbouw altijd naar op zoek is en in elke zin door laat klinken. 

 

Verrekt lekkere SEO teksten

Op het web is SEO (Search Engine Optimization) altijd leidend voor de teksten van Taalbouw. Gebaseerd op gedegen trefwoorden onderzoek en vervolgens vervat in een tekst die in niets op de ‘trefwoorden-spam’ lijkt die traditionele SEO schrijvers uitbraken. Dat is namelijk niet nodig voor goede vindbaarheid en slaat de bezieling dood. Taalbouw weet beter en bouwt een betoog op dat de vragen van de lezer beantwoordt, vragen die op een presenteerblaadje worden aangereikt in de vorm van zoekwoorden. Google blij, lezer blij, u blij!

 

Verrekt lekkere websites

Bijna niemand leest op het internet. Het gaat om scannen, trefwoorden oppakken, sfeer snuiven, weten waar je bent en wat je kunt gaan doen. Met de mogelijkheid voor verdieping wanneer je er als surfer zelf om vraagt. Verrekt lekkere websites leveren deze surf-ervaring. Taalbouw weet hoe dat moet - vanuit de ziel van uw boodschap.

 

Verrekt lekker…alles!

Voor Taalbouw is taal een dans, een lied, een samenspel. Maar vooral is taal een instrument, dienstbaar aan úw belang. Zodat elke tekst van Taalbouw verrekt lekker is voor de lezer - en daarmee voor u. 

Maak kennis met Taalbouw!

bottom of page